Mina vänner – Dj´s i Örebro

Under alla åren så har jag mött och lärt känna många DJ´s och några som jag än idag samarbetar med och som dessutom är mina vänner. Vi har alltid konkurrerat om jobben men alltid hållit ihop och stöttat varandra i vått och torrt. Några av alla DJ´s jag lärt känna lite extra kommer jag att skriva en rad om här på sidan.

Håkan Oscarsson
“DJ Hawkeye”

Håkan lärde jag känna när jag jobbade i skivbutiken Rosa Påsen. Han kommer från början från Lindesberg och startade sin DJ karriär i en DJ konstellation som kallade sig för Midnight Division. Vi har kamperat ihop på olika krogar i över 20 år. Håkan och jag är två av tre som är “resident dj´s” på Makeriet i Örebro. Håkan är grym på klubbmusik och spelar gärna mashups och gör även sjäv några sköna remixer lite då och då. En klassiker ett svenskmedley som jag körde live på den gyllene “vinyltiden”. Den klippte Håkan ihop och gav till mig som en CD i 30 års present. Lyssna här: Svenska klassiker Håkan va den första av oss som gick över till att spela helt digitalt med dator.


Kontakt DJ Hawkeye
070-555 2126

Joel Fröding
“DJ Fröding”

Joel Fröding är en otroligt ödmjuk kille som jag lärt känna sista året. Har när grym party DJ och framför allt är han duktig på bröllop och festgigg där han har blivit mycket uppskattad. Han behärskar alla situationer med musikstilar. Äger egen ljud och ljusanläggning.


Kontakt DJ FRÖDING
070-3617545

Jens Wallin
“DJ Jesse

Jesse dök upp en kväll på ungdomsdiscot Cafe Oscar i mitten på 80 talet när jag spelade. Han berättade att han varit i England och köpt massa skivor och va DJ och ville börja spela där. Sagt och gjort resten är historia och vi kamperar ihop än idag. Jesse råkade ut för en olycka för ett antal år sedan och trodde länge att han inte skulle kunna komma tillbaka till ett DJ bås. Men med lång återhämtning, övertalning och tjat från mig så kunde han inte hålla emot. Han en av oss som spelar på Makeriet just nu. Jesse är bäst på att spela på nattklubb med ny musik men blandar upp det med med sköna remixer på gamla hits. Jesse och Håkan är några av min närmsta vänner.


Kontakt DJ Jesse
070-307 0418

Peter Thorsson
“DJ Thorsson”

Peter har spelat ett antal år längre än mig. Jag har för mig att Peters karriär började redan 1979 och är en av orsakerna till att jag överhuvudtaget började som DJ. På 80 talet lirade han ihop med Christer Danngren under namnet “The Crips”
De var kungarna på “Clubben” på 80 talet Speciellt när de spelade låten Fuego – MisaCreola blev publiken helt galna, speciellt när Peter började dansa på högtalarna. Den känslan av att underhålla och kunna styra en publik imponerade på mig och jag var fast! Då bestämde jag mig för att jag skulle bli DJ! Peter är jäkligt duktig Party-DJ. Han har alltid 100 % koll på vad som fungerar på ett dansgolv vare sig det är ett bröllop eller ett företagsgig.


Kontakt DJ Thorsson
070-750 6460

Party feeling