Frågor och svar

Frågor och svar.
Här kan ni får svar på de vanligaste frågorna som jag brukar få vid en bröllop/festförfrågan

Fyll i formuläret på sidan eller kontakta mig på på SMS eller samtal 0707-355306. Eller klicka på "Säg hej" till höger. Efter en första kontakt så vill jag att bokar ett möte där vi träffas och pratar igenom hur ni har tänkt. Vilket upplägg ni tänkt er festen, vilken typ av musikkänsla ni tänkt, ska ni ha en bröllopsvals så är bra att jag vet om det i tid. Jag har spelat på många bröllop och kan ge lite tips och råd kring hur ett upplägg kring hur ni kan planera i lokalen för dans.
Har ni en lokal där det redan finns utrustning eller att ni hyrt in ljud och ljus från annan leverantör så går det att boka mig bara som DJ. Jag vill då ha uppgifter på vad det är för utrustning som finns tillgänglig.
Självklart ser jag till att det blir låtval och musik som passar er fest eller bröllop. Sen är det alltid svårt att tillfredsställa alla gästerna. Därför är det viktigt att vi tar en dialog när vi bokat och diskuterar vad ni har för förväntningar. Jag brukar be om att få en Spotifylista för att få en överblick på musikkänslan ni tänkt. Sen kanske jag inte spelar alla låtar ni lagt in i listan men då får jag bra koll på vad det för musikkänsla ni söker. Men som vanligt så anpassar jag mig efter hur kvällen blir och fortlöper. Jag spelar inte musik från Spotify utan alla mina låtar ligger "fysiskt" på min hårddisk.
Jag har ljud och ljus som passar en lokal som tar upp till ca 300 personer. Behövs det mer teknik så har jag flera samarbetspartners som jag anlitar. Jag använder mig av ljud från Bose och Yamaha.
Att boka mig som DJ kostar vanligtvis, vid fakturering, någonstans mellan 4.500-15.000 kr (ex. moms) beroende på en mängd olika faktorer. Jag kan ger ett pris när jag fått mer information om hur ni tänkt festen och vilken typ av lokal ni har bokat samt hur mycket utrustning som ni behöver. Tex ska ni ha tal och musik till middagen, visa upp videos, miljöbelysning osv.
Jag kan ordna så att ni har ljud och trådlös mikrofon till middagen. Skulle ni önska andra saker som musik eller tex vill visa film vid middagen så har jag den utrustning ni behöver.
Har ni tänkt att ha tex vigsel utomhus och behöver ljudutrustning för tal och uppträdande så har jag rätt utrustning för ändamålet.
Jag kan hyra ut ljud och ljus om ni själva har en DJ eller band som ska uppträda på er fest.
Ja det går bra men måste jag veta redan i planeringsstadiet så jag vet om det krävs extra utrustning.
Ja det kan jag hjälpa till att lösa. Det kan vi ta vid första möte om ni har önskemålet med trubadur, band eller nåt annat uppträdande.

  FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER

  Läs lite om vad mina kunder tycker  Vi anlitade DJ Källan till vårt bröllop och vi kan varmt rekommendera honom om ni vill få en härlig
  fartfylld fest. 

  Johan och Karins bröllop 2023 Triolobiten i Kumla
  Mitt mål med min alldeles egna 50-årsfest var alla skulle ha riktigt roligt, taket skulle lyfta en aning och tillsammans skulle vi fira att vi fick och kunde ses. Jag ville ha både inramning och musik som maxade stämningen och överraskade mina härliga gäster. Och tack vare att Stefan kom in i bilden tidigt i planeringen kunde vi tillsammans säkerställa att det blev helt perfekt! Taket lyfte, alla dansade! Ingen ville gå hem. Jag måste fortfarande titta filmer från festen för att förstå att det hände på riktigt. Tack, Stefan! 

  Marie Brodin 50 årsfest
  Vi samarbetade med Källan på vår invigning av vårt nya CUPRA Garage på Möller Bil Örebro och vilken kväll det blev! Jag beskrev inför invigningen vilken känsla/stämning vi var ute efter och Källan tolkade viben helt rätt. Kände mig trygg med honom redan från första kontakt att vi hittat rätt person för jobbet. Proffsigt utförande! Vi jobbar mycket gärna med Källan igen på Möller Bil Örebro CUPRA! 
   
  Sofie Lennartsson Försäljningsansvarig CUPRA Örebro

  STORT TACK bästa Stefan!
  Dansgolvet var världsklass, vi älskade varenda låt och allt ditt arbete var oklanderligt!


  Jonathan Wiberg och
  Íris Lind Bjarnadóttir Bröllop
  Trystorp slott 2023

  Källan gjorde vår bröllopsfest till en succé! Han fick dansgolvet att gunga – på riktigt. Han lyssnade på våra önskemål (som var en spretig blandning) och fick ändå hela kvällen att flyta på i en härlig mix av gammalt och nytt! Kan varmt rekommendera Källan till alla, även dom som är oroliga för att festen ska lyfta, han finda låt och allt ditt arbete var oklanderligt!

  Rickard och Emelies bröllop 
  Lindbacka 2022
  Vi i Transportstyrelsens kamratföreningen är synnerligen nöjda med DJ Källans bidrag till vår stora julfest. Förutom ett fantastiskt uppträdande med en god blandning tillika mix av riktigt dansanta hits så fick vi även hjälp med ljud och ljus för det lokala livebandet som uppträdde. Helt enkelt en kundupplevelse i världsklass för alla parter.

  Arvid Sundqvist 
  Transportstyrelsen  Vi kan rekommendera DJ Källan till alla som vill ha en hejdundrande fest. Målet med våran bröllopsfest var att dansgolvet skulle gunga från start till slut, vilket det verkligen gjorde tack vare Stefan. Han lyssnade in våra tankar kring önskningar av musik före bröllopet & på festen kände han in stämningen på dansgolvet och såg till att vi & gästerna hade en oförglömlig kväll.”

  Anton Wretefelt och Sofias Elgströms bröllop 2023 Karslunds Herrgård
  Så imponerad av Källans öra för musik och hans sätt att anpassa sig efter publiken. Alltid uppdaterad med det senaste och superkoll på nostalgi. Engagerad, trevlig och pålitlig i kontakt med oss. Källan har alltid varit ett säkert kort för ett fullt dansgolv och en grym fest.

  Per Hagerius
  Ägare Makeriet Örebro
  DJ Källan spelade på avslutningsfesten för ett femårigt projekt på Örebro universitet. För mig som projektledare var det viktigt att alla vi som hade varit med i projektet skulle kunna fira tillsammans och ha en riktigt rolig kväll. När musiken drog igång fylldes dansgolvet snabbt och vi var många som fortfarande dansade när det var dags att stänga lokalen. Det blev verkligen en lyckad kväll.

  Ann Öhman, projektledare Framtidens lärarutbildning, Örebro universitet

  Frågor och svar

  Party feeling