Frågor och svar

Frågor och svar.
Här kan ni får svar på de vanligaste frågorna som jag brukar få vid en bröllop/festförfrågan

Fyll i formuläret på sidan eller kontakta mig på på SMS eller samtal 0707-355306. Eller klicka på "Säg hej" till höger. Efter en första kontakt så vill jag att bokar ett möte där vi träffas och pratar igenom hur ni har tänkt. Vilket upplägg ni tänkt er festen, vilken typ av musikkänsla ni tänkt, ska ni ha en bröllopsvals så är bra att jag vet om det i tid. Jag har spelat på många bröllop och kan ge lite tips och råd kring hur ett upplägg kring hur ni kan planera i lokalen för dans.
Har ni en lokal där det redan finns utrustning eller att ni hyrt in ljud och ljus från annan leverantör så går det att boka mig bara som DJ. Jag vill då ha uppgifter på vad det är för utrustning som finns tillgänglig.
Självklart ser jag till att det blir låtval och musik som passar er fest eller bröllop. Sen är det alltid svårt att tillfredsställa alla gästerna. Därför är det viktigt att vi tar en dialog när vi bokat och diskuterar vad ni har för förväntningar. Jag brukar be om att få en Spotifylista för att få en överblick på musikkänslan ni tänkt. Sen kanske jag inte spelar alla låtar ni lagt in i listan men då får jag bra koll på vad det för musikkänsla ni söker. Men som vanligt så anpassar jag mig efter hur kvällen blir och fortlöper. Jag spelar inte musik från Spotify utan alla mina låtar ligger "fysiskt" på min hårddisk.
Jag har ljud och ljus som passar en lokal som tar upp till ca 300 personer. Behövs det mer teknik så har jag flera samarbetspartners som jag anlitar. Jag använder mig av ljud från Bose och Yamaha.
Att boka mig som DJ kostar vanligtvis, vid fakturering, någonstans mellan 4.500-15.000 kr (ex. moms) beroende på en mängd olika faktorer. Jag kan ger ett pris när jag fått mer information om hur ni tänkt festen och vilken typ av lokal ni har bokat samt hur mycket utrustning som ni behöver. Tex ska ni ha tal och musik till middagen, visa upp videos, miljöbelysning osv.
Jag kan ordna så att ni har ljud och trådlös mikrofon till middagen. Skulle ni önska andra saker som musik eller tex vill visa film vid middagen så har jag den utrustning ni behöver.
Har ni tänkt att ha tex vigsel utomhus och behöver ljudutrustning för tal och uppträdande så har jag rätt utrustning för ändamålet.
Jag kan hyra ut ljud och ljus om ni själva har en DJ eller band som ska uppträda på er fest.
Ja det går bra men måste jag veta redan i planeringsstadiet så jag vet om det krävs extra utrustning.
Ja det kan jag hjälpa till att lösa. Det kan vi ta vid första möte om ni har önskemålet med trubadur, band eller nåt annat uppträdande.

    FYLL I DINA KONTAKTUPPGIFTER

    Frågor och svar

    Party feeling